Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

Antoni Vila substituirà Jaume Giró com a director general de la Fundació Bancària ‘la Caixa’

ACN Barcelona.-El patronat de la Fundació Bancària ‘la Caixa’ ha aprovat aquest dijous a Barcelona el nomenament d’Antoni Vila com a nou director general de l’entitat en substitució de Jaume […]

Avatar
Agències 12/12/2019

ACN Barcelona.-El patronat de la Fundació Bancària ‘la Caixa’ ha aprovat aquest dijous a Barcelona el nomenament d’Antoni Vila com a nou director general de l’entitat en substitució de Jaume Giró, que ha pactat la seva sortida amistosa coincidint amb el final del Pla Estratègic 2016-2019 i de tots els objectius marcats, segons informa la institució. El relleu serà efectiu el dia 1 de gener. Vila va ingressar a La Caixa el 1985 i des d’aleshores ha ocupat càrrecs de responsabilitat. El 1991 va ser nomenat director general del Grup Assegurador, i el 1998 es va incorporar al Comitè de Direcció. A partir del 2014 va exercir com a president de MicroBank i des del juliol del 2019 és adjunt al president de la Fundació.

Jaume Giró es va incorporar a La Caixa el 2009. Fins al 2014 va ser director executiu i director general adjunt de Comunicació, Marca, Patrocini i Relacions Institucionals de CaixaBank, que va sortir a borsa coincidint amb la seva arribada. Del 2014 al 2019 ha exercit de director general de la Fundació.El president de la Fundació Bancària ‘la Caixa’ i de CriteriaCaixa, Isidre Fainé, ha destacat “l’encert” de Giró al capdavant de la Fundació a l’hora de preservar “l’essència” i la “missió” de l’entitat “en uns anys de gran intensitat i complexitat”.