Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1057
La República

Adolfo Domínguez anuncia un ERO pel 30% de la seva plantilla a l’Estat, al voltant d’uns 300 treballadors

ACN Madrid.-Adolfo Domínguez ha anunciat aquest dijous que posarà en marxa un Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) que afectarà el 30% de la seva plantilla a l’Estat, al voltant d’uns […]

Avatar
Agències 25/03/2021

ACN Madrid.-Adolfo Domínguez ha anunciat aquest dijous que posarà en marxa un Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) que afectarà el 30% de la seva plantilla a l’Estat, al voltant d’uns 300 treballadors. Segons ha informat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), l’empresa ja ha iniciat el procés negociador amb els seus representants sindicals, tot i que encara es desconeix el grau d’afectació a cada comunitat. La reestructuració de plantilla, segons l’empresa, inclourà un pla “per tornar a la rendibilitat” i un projecte cap a “nous models de producció i consum”. Durant els nous primers mesos del seu últim exercici fiscal –de març a novembre-, el grup de moda acumula pèrdues de gairebé 15 MEUR, set vegades més respecte a l’any passat.

Pel que fa a les vendes, aquestes es van situar en 40,5 MEUR entre març i novembre de 2020, un 47,1% menys en comparació al mateix període de l’exercici anterior. La companyia atribueix aquesta davallada a la crisi de la covid-19, que va obligar a tancar totalment o parcialment bona part de les seves botigues. Actualment, Adolfo Domínguez disposa de 348 punts de venda en 18 països.