Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

Nova versió en català de l’Openoffice 2.2

|

- Publicitat -

L’OpenOffice.org és el paquet ofimàtic lliure i gratuït més complet que existeix actualment. Té tot el que es pot esperar d’un paquet ofimàtic i des d’ara és en català. El conjunt d’aplicacions ha estat desenvolupat per una comunitat d’usuaris i es troba disponible per a sistemes Windows, GNU/Linux i Unix.

Publicitat

El paquet ofimàtic incorpora un mòdul de base de dades (Base), per a complementar el processador de textos (Writer), el gestor de fulls de càlcul (Calc), el mòdul de presentacions (Impress) i l’eina de dibuix (Draw). Els usuaris, doncs, disposen de tots els recursos necessaris per a ser productius en un món modern. L’OpenOffice.org és lliure, això vol dir que ofereix la llibertat d’utilitzar, d’estudiar, de millorar i de compartir el programari.
És, a més, el primer paquet ofimàtic que implementa l’estàndard OpenDocument Format, aprovat pel comitè internacional d’estàndards ISO/IEC. El format OpenDocument pot utilitzar-se amb qualsevol aplicació ofimàtica, sense por d’haver de dependre d’un proveïdor específic ni dels termes de llicència, amb la seguretat que els documents es podran llegir, editar i imprimir en un futur.

La traducció de l’OpenOffice continua la gran tasca de Softcatalà en la traducció de software a la nostra llengua. Podeu descarregar l’OpenOffice en català en versió per a Windows i en versió Linux.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió