Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

TV3 emet el Doraemon en lloc de l’ofrena floral a Rafael de Casanova

TV3 el dia de la Festa Nacional de Catalunya va preferir programar dibuixos animats en comptes dels actes institucionals. Per exemple, l’important moment on les forces polítiques catalanes van entregar conjunts florals al monument de Rafael de Casanova no va ser retransmès. Però no només la ‘televisió del país’ ha ‘passat olímpicament’ de la Diada sinó que tota la CORPO. El canal dedicat a oferir 24 hores de notícies, el 3/24, només va connectar un sol moment amb l’ofrena floral i ni Catalunya Ràdio ni Catalunya Informació van retransmetre l’acte institucional.

Redacció
Redacció 12/09/2007

Els catalans van poder comprovar com la seva televisió -“la nostra”-‘, Televisió de Catalunya, va decidir no retransmetre els actes institucionals propis de la Diada, la Festa Nacional de Catalunya, i va convenir emetre uns capítols de dibuixos animats. Concretament en Novita i les seves aventures amb l’estrambòtic gat Doraemon van ocupar la franja horària en la qual s’estava fent l’entrega floral per part de les forces polítiques catalanes al monument de Rafael de Casanova.

Però no només TV3 no va dedicar-se plenament a la festa nacional del nostre país, sinó que tota la Corporació. Ni Catalunya Ràdio ni Catalunya Informació van retransmetre l’acte institucional. Encara més sorprenent que el 3/24, el canal de notícies ‘non stop’, només connectés deu minuts a l’acte d’entrega floral al monument a Rafel de Casanova.

Altres anys, tv3 sí havia dedicat una programació especial durant l’Onze de Setembre. Enguany, però, TV3 i tota la Corpo semblen desmarcar-se de la Festa de Catalunya i obviar-la.

Correcció: Tal com ens informen de Catalunya Ràdio, les emissores radiofòniques de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió SI van transmetre conjuntament en directe l’acte institucional commemoratiu de la Diada Nacional de Catalunya.