Dimarts, 5 de juliol de 2022 - Edició 1440
La República

Sostres toca sostre i diu que Hereu és el millor candidat per Barcelona

Sostres ha conegut Hereu i li ha caigut bé. Salvador Sostres, després de tota una vida dedicada a criticar el PSC i el PSOE, ara, de cop i volta, ha decidit donar suport al candidat socialista, Jordi Hereu. Així ho ha explicat en un article a l’Avui que ha deixat perplex a més d’un.

Redacció 11/05/2007

Sostres ha tocat ja sostre en els seus arguments. El convergent de tota la vida ara li ha caigut en gràcia el candidat del PSC a Barcelona, Jordi Hereu. Així ho ha fet saber en un article al diari Avui. Recordem que Sostres ha estat un defensor a ultrança de Convergència i, a més, sempre que ha tingut l’oportunitat, ha criticat  el PSC i el PSOE.

Salvador Sostres, exterturlià del programa d’alt nivell Crónicas Marcianas, qualificava Jordi Hereu com la millor opció possible per posar-se al capdavant del consistori barceloní. “Cal dir que després de conversar amb Xavier Trias i amb Jordi Hereu”, escriu Sostres en la seva columna de l’Avui, “qui més i millor defensa els valors del civisme, de l’ordre, del respecte als altres, de la convivència basada en la seguretat, i no només en els deures sinó també en els drets; és a dir, qui més i millor defensa els valors que sempre ha defensat Convergència, aquest és l’actual alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, el meu”.

Sostres ha conegut Hereu i li ha caigut bé. Sembla suficient, doncs, per canviar tota una ideologia que potser era més espectacle que res. L’home, que es dedica a opinar, explicava com havia conegut l’alcaldable socialista al programa Made in Barcelona, que condueix a Urbe TV amb Daniel Domenjó. Hereu se li havia presentat amb un “Hola, Sostres, sóc el xófer de l’alcalde”, fent broma a un gag que li havia dedicat prèviament el columnista a l’Avui per “la seva posada en escena, un punt descurada”. “Bé, després de sorprendre’m amb aquest humor molt britànic i poc habitual, l’alcalde Hereu em va sorprendre amb moltes altres de les seves consideracions sobre Barcelona”, dissertava Sostres en l’article. Els okupes, les “terrorífiques bicicletes” i els “acampadors de Francesc Macià” són alguns dels punts de trobada que Sostres confessa haver tingut amb Hereu.