Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023
Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023

Sostres toca sostre i diu que Hereu és el millor candidat per Barcelona

|

- Publicitat -

Sostres ha tocat ja sostre en els seus arguments. El convergent de tota la vida ara li ha caigut en gràcia el candidat del PSC a Barcelona, Jordi Hereu. Així ho ha fet saber en un article al diari Avui. Recordem que Sostres ha estat un defensor a ultrança de Convergència i, a més, sempre que ha tingut l’oportunitat, ha criticat  el PSC i el PSOE.

Publicitat

Salvador Sostres, exterturlià del programa d’alt nivell Crónicas Marcianas, qualificava Jordi Hereu com la millor opció possible per posar-se al capdavant del consistori barceloní. “Cal dir que després de conversar amb Xavier Trias i amb Jordi Hereu”, escriu Sostres en la seva columna de l’Avui, “qui més i millor defensa els valors del civisme, de l’ordre, del respecte als altres, de la convivència basada en la seguretat, i no només en els deures sinó també en els drets; és a dir, qui més i millor defensa els valors que sempre ha defensat Convergència, aquest és l’actual alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, el meu”.

Sostres ha conegut Hereu i li ha caigut bé. Sembla suficient, doncs, per canviar tota una ideologia que potser era més espectacle que res. L’home, que es dedica a opinar, explicava com havia conegut l’alcaldable socialista al programa Made in Barcelona, que condueix a Urbe TV amb Daniel Domenjó. Hereu se li havia presentat amb un “Hola, Sostres, sóc el xófer de l’alcalde”, fent broma a un gag que li havia dedicat prèviament el columnista a l’Avui per “la seva posada en escena, un punt descurada”. “Bé, després de sorprendre’m amb aquest humor molt britànic i poc habitual, l’alcalde Hereu em va sorprendre amb moltes altres de les seves consideracions sobre Barcelona”, dissertava Sostres en l’article. Els okupes, les “terrorífiques bicicletes” i els “acampadors de Francesc Macià” són alguns dels punts de trobada que Sostres confessa haver tingut amb Hereu.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió