Edició 2040

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 25 de febrer del 2024
Edició 2040

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 25 de febrer del 2024

Què tenen en comú ICV i PSC amb C’s?

|

- Publicitat -

En un altre Punt de Mira us explicàvem que al País Basc el PP només envia la propaganda en castellà i les poques frases en euskera estan plenes de faltes ortogràfiques.

Doncs, a molts municipis de Catalunya també ha estat així. Quan els ciutadans catalans recullen, com habitualment fan, el correu convencional, hauran vist que aquests últims dies els pot haver arribat una carta que no va firmada… al obrir-la es pot llegir, únicament en castellà, un escrit d’en Mariano Rajoy que insta a que la seva formació política ha de ser la més votada.

Publicitat

Doncs d’entre tota aquesta paperassa propagandística que ens arriba a les bústies, trobem que hi ha més en comú del que ens pensem entre ICV, PSC i C’s. Les tres formacions envien la seva propaganda per un costat en castellà i per l’altre en català. De C’s no ens sorprèn, del PSC avui dia ja tampoc però, de ICV ens pot semblar estrany.

De fet, els únics partits que presenten el seu programa en la llengua que es parla als Països Catalans són Esquerra i Convergència i Unió.

Publicitat

Opinió

Més llegides

Minut a Minut