Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 05 de juny del 2023
Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 05 de juny del 2023

Putin, el demòcrata pur

|

- Publicitat -

Ahir n’informàvem: Vladímir Putin, el president de Rússia, va referir-se a Catalunya i el País Basc com a possibles amenaces de seguir processos autodeterministes en  el cas que Kosovo aconseguís finalment la independència a través d’un referèndum d’autodeterminació.

Publicitat

El que no ha transcendit és que aquesta declaració de principis, en contra el dret a l’autodeterminació dels pobles aprovat per l’ONU (i de la que Rússia en forma part) va anar precedida d’una altra declaració igual de suculenta.

Davant de periodistes occidentals, Putin va declarar que ell és l’únic “demòcrata”, “no en queden d’altres al món”, va dir.
“És clar que sóc un absolut i pur demòcrata. Però, sap quin és el problema? No és un problema, és una veritable tragèdia. El tema és que sóc l’únic demòcrata, no n’hi ha d’altres al món”, va concloure.

Democràcia a la russa: corrupció, repressió de l’oposició i assassinat sistemàtic dels periodistes contraris al règim, com la recentment desapareguda Anna Politkóvskaia. I davant dels processos d’alliberament nacional, la repressió més democràtica, com és el cas de Txetxènia. N’hi ha per llogar-hi cadires.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió