Edició 1951

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 28 de novembre del 2023
Edició 1951

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 28 de novembre del 2023

Només Portabella i Mayol porten els seus fills a escoles públiques

|

- Publicitat -

Maiol, que ha portat els fills a escoles i instituts públics, manté una aposta decidida per aquest tipus d’educació en el seu programa, perquè proposa ampliar l’oferta de places públiques a tot el sistema escolar de la ciutat.

Publicitat

Diu, de fet, que “els centres públics han de ser l’espai de referència i el motor de la qualitat i l’equitat en l’educació a Barcelona”.

L’altre alcaldable que opta per l’escola pública, Jordi Portabella, també és coherent, ja que en el seu programa denuncia el desequilibri entre la xarxa pública i la concertada en l’atenció als immigrants, que crea “guetos escolars”, que defineix com a “amenaces reals a mitjà termini per a la cohesió dels nostres barris”.

On van estudiar els candidats?

Respecte als col·legis on els candidats van estudiar, tots van anar a centres concertats o privats. El líder del PSC va anar al col·legi Sant Gregori, l’alcaldable de CiU als Jesuïtes de Sarrià i el d’Esquerra als Jesuïtes de Casp.

Fernández Díaz no ha concretat el centre i Imma Mayol només ha indicat que va anar a una escola concertada de Mallorca i es va excusar dient que en aquell moment “gairebé no n’hi havia, de públiques”.

Publicitat

Més notícies

Opinió