Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

La selecció catalana, imparable a la Copa Amèrica d’hoquei patins

La nostra selecció va debutar amb victòria a la Copa Amèrica contra l’Argentina ahir al vespre per 6 a 3 en un partit ben difícil, i fa pocs minuts ha vençut a la selecció sud-africana per un contundent 10-1, de manera que els catalans han guanyat els dos partits disputats fins ara.  La selecció compta amb el total recolzament de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes.

Redacció
Redacció 30/10/2007

La Federació Catalana de Patinatge no pot jugar a Europa, però si a Amèrica Llatina. La selecció catalana, malgrat el cansament del llarg viatge a Recife, ha sabut treure les forces d’on ha pogut per vèncer a la selecció de l’Argentina, que ha mantingut a ratlla els catalans durant el primer període.

La selecció argentina, farcida de joves promeses, ha plantat cara al conjunt català, amb la tenacitat que la caracteritza i amb la voluntat de demostrar que són el millor conjunt de Sudamèrica. De fet a la primera part ha començat guanyant per 2 a 1.  Per la seva banda, els homes de Jordi Camps, han dominat el partit a la segona meitat amb un joc espectacular. Cal destacar el paper decisiu que ha tingut el jove jugador Eloi Mitjans per als interessos catalans amb tres gols al seu favor.

Al segon partit disputat, avui dimarts contra Sud-Àfrica, la selecció catalana ho ha tingut molt més fàcil i s’ha imposat per un contundent 10-1 a l’equip africà.

No s’ha notat el jet lag

Els jugadors i cos tècnic de Catalunya van arribar a poc més de 24 hores pel matx a Recife (Brasil). Just arribar ja van fer el primer entrenament a escasses hores abans de començar la competició. El cansament del viatge (alguns jugadors van agafar el vol d’anada dormint menys de 4 hores degut a la jornada de l’OK lliga) són els handicaps que ha superat el combinat de Jordi Camps. La selecció compte amb el total recolzament de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes.