Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

La nova equipació de la selecció catalana de futbol

Aquesta dimecres a la tarda es presenta la nova equipació que lluirà la selecció catalana de futbol a partir d’ara, i que estrenarà el proper 29 de desembre a San Mamés en el tradicional partit nadalenc, enguany contra la selecció d’Euskadi. Directe!cat us ofereix unes hores abans el disseny, amb una primera equipació negra i una segona equipació de color groc que podeu veure a continuació.

Redacció
Redacció 04/12/2007

La Federació Catalana de Futbol presentarà demà, 5 de desembre, la nova línia de samarretes per les seves seleccions en un acte a les 17.00 hores al Museu Melcior Colet de Barcelona (Buenos Aires, 56-58) que comptarà amb la presència del President del Parlament, M. H. Sr. Ernest Benach, el Director del Consell Català de l’Esport, Sr. Carles Macian, i el president de la FCF, Sr. Jordi Roche.

En aquest acte es presentarà la samarreta que Catalunya lluirà el proper 29 de desembre a San Mamés (Bilbao), al partit que disputarà contra la selecció d’Euskadi, i l’esquema de la qual podeu veure a continuació, la 1a equipació en negre i la 2a en groc:

imatge

imatge