Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

La Intersindical-CSC es mobilitza per fer compatible la lluita contra el canvi climàtic i la feina de qualitat

|

- Publicitat -

“De res ens valen els avenços socials si no es poden gaudir en un entorn net i saludable per als treballadors i treballadores” va advertir la secretària confederal de la Intersindical-CSC, Isabel Pallarès, en la seva intervenció a la plaça de la Mercè de Barcelona, on va acabar la manifestació que el sindicat va convocar a la capital catalana.

Publicitat

En la seva convocatòria la Intersindical-CSC exigia que els agents socials i governs del país es comprometin ja amb la creació d’ocupació sostenible, assegurant una transició justa cap a aquests nous llocs de feina que no impliquin reconversions traumàtiques, especialment en sectors com el químic o el de la indústria pesada. A Barcelona, unes cinc-centes persones van seguir la convocatòria del sindicat nacional i aproximadament la meitat van assistir al dinar posterior, que es va canviar d’emplaçament per la persistent pluja.

La Intersindical-CSC, que havia fet actes previs al Primer de Maig a Vilafranca del Penedès, Barcelona i Sant Joan de les Abadesses, també va sortir ahir al carrer a Perpinyà i Lleida.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió