Edició 1886

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 24 de setembre del 2023
Edició 1886

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 24 de setembre del 2023

La Guàrdia Civil incorpora 232 agents nous a Catalunya

|

- Publicitat -

La majoria dels Guàrdies Civils nous, 85 en total, s’incorporaran a diversos destinacions a la província de Barcelona. La majoria, fins a 28, faran tasques de vigilància al port i una altra part important anirà a parar a les casernes de Sitges, Sant Vicenç dels Horts, Vilafranca del Pendès, Martorell, Olesa, Esparreguera i Sant Andreu de la Barca.

Publicitat

Cinquanta-tres guàrdies més aniran destinats a diversos llocs de Tarragona i disset a Girona, mentre que setze s’incorporaran a la secció fiscal de la Seu d’Urgell (Alt Urgell), com a principals destinacions.

En un acte que s’ha dut a terme al port de Barcelona, Mesquida ha celebrat la incorporació dels nous agents, tot i que ha reconegut que a mesura que avanci el desplegament i surtin els concursos de trasllats alguns es traslladaran a altres províncies.

També ha recordat que entre el 2002 i el 2003, en xifres globals, “es van perdre” uns 4.000 policies i 3.000 guàrdies civils a tot Espanya, perquè “les ofertes de places noves no cobrien les baixes per jubilació o mort”, que ha xifrat en 2.000 cada any.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió