Dijous, 7 de juliol de 2022 - Edició 1442
La República

La campanya perquè el Prat sigui un aeroport intercontinental ja supera les 40.000 adhesions

Ja són 40.000 els adherits a www.aeroportintercontinental.cat, des d’on l’Associació Catalana de Professionals reclama que l’aeroport del Prat es converteixi en un hub o enllaç de vols intercontinentals, i que la gestió d’aquesta infraestructura sigui individualitzada i es faci des del territori.

Redacció 05/06/2007

Fa uns dies us informàvem de la campanya, que llavors comptava amb 25.600 adherits. Des de llavors la xifra d’adhesions no ha parat de créixer, fins que a l’actualitat ja s’han superat les 40.000 adhesions i van camí de les 50.000.

Entre les exigències de l’ACP figura que, en l’adjudicació de la Terminal Sud, “més enllà de si ha de ser compartida o no, la ubicació definitiva de companyies i de grans aliances aèries es faci de manera transparent i basada en criteris objectius de servei al client, coneguts per tota la societat”.

L’associació també demana que la gestió de l’aeroport “es faci de manera individualitzada i des del territori, és a dir, que cada aeroport es gestioni per si mateix, amb criteris d’eficiència i amb l’opció de participació dels sectors públic i privat”.

La voluntat dels impulsors i els adherits és aconseguir que l’aeroport del Prat sigui gestionat des del territori català però amb una ambició d’abast intercontinental.