Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

Evitant peatges…

Aquestes darreres setmanes s’està popularitzant una pràctica per tal d’evitar els peatges de l’AP-7 i estalviar-se uns calerons a l’alçada de Tarragona. A continuació us ho expliquem pas per pas […]

Redacció
Redacció 14/09/2007

Aquestes darreres setmanes s’està popularitzant una pràctica per tal d’evitar els peatges de l’AP-7 i estalviar-se uns calerons a l’alçada de Tarragona. A continuació us ho expliquem pas per pas perquè us en pugueu aprofitar.

El truc -totalment legal- és vàlid per aquells que viatgin direcció cap al sud del país per l’AP-7. Es tracta de sortir a Torredembarra i, just després d’una rotonda, tornar a entrar a l’autopista. Al tornar a entrar, se’ls entrega un ticket que els evita el peatge entre Torredembarra i Salou. Són molts els automòbils que realitzen la sortida i el gir a la rotonda, arribant a formar-se cues, que arriben a ser notables quan és algun camió el que se n’aprofita.

Els turismes s’estalvien 2,35 euros amb aquest petit truc, mentre que els camions s’arriben a estalviar 5,5 euros.

Tal com informa 20 minutos -amb un il·lustratiu vídeo- una picaresca similar es pot fer a l’Alçada d’Arenys de Mar, sortint abans d’arribar al peatge i incorporant-se a la via 100 metres més tard. Amb aquesta senzilla sortida els usuaris s’estalvien 74 cèntims.