Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

Es busquen actors per a la minisèrie Serrallonga

|

- Publicitat -

Visca la terra i el bon govern és la frase que van haver de dir les persones que van presentar-se al càsting. Tal com va explicar el director, Pep Armengol, la prova que van haver de fer els aspirants “no és una audició com la que passen normalment els actors en què es mesura el nivell de qualitat interpretativa, és simplement una presentació”.

Publicitat

Armengol va assegurar que amb aquest càsting “pretenem implicar a la gent d’Osona amb aquest rodatge” i, va afegir que possiblement algun dels successors dels bandolers de l’època “es presentaran avui la prova”. Les persones escollides en aquesta primera convocatòria seran les encarregades de fer d’extra en batalles que es gravaran o d’interpretar “petits papers”.

A la prova, que va desenvolupar-se en un dels platós del servei d’audiovisual de la UVic, hi van participar osonencs de totes les edats i, fins i tot, persones de fora de la comarca. Aquest fou el cas de la Mar Rodríguez, actriu amateur, que va viatjar des de Calella de la Costa per poder assistir al càsting.

El càsting, convocat per Oberon Cinematogràfica, TVC i TVE, tindrà una segona convocatòria avui dimecres. En aquest cas s’escolliran els actors secundaris. En total és previst que apareguin a la sèrie una setantena de personatges i uns 4.000 figurants. L’actor català Miquel Garcia serà un dels personatges principals.

Serrallonga es rodarà a partir del setembre en escenaris naturals de les Guilleries i el Montseny d’Osona, el Ripollès i la Selva, així com també a la plaça del Rei de Barcelona. El rodatge durarà uns dotze mesos. La sèrie, composta per dos episodis de 80 minuts, s’emetrà a la primavera del 2008 per TVC.

El projecte costarà uns 4 milions d’euros i a banda de TV3 i Oberon també compta amb finançament d’empresaris d’Osona.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió