Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

Els llibres mediàtics del Sant Jordi 07

|

- Publicitat -

Com sempre no només els grans escriptors són els que tenen uns rècords en vendes. També aquells llibres escrits per autors anomenats com a “mediàtics” creen llargues cues dels lectors per esperar obtenir la firma d’aquells ídols que veuen per la TV.

Publicitat

Enguany sembla ser que els millor col·locats per obtenir grans resultats de vendes són l’equip de TV3 del Polònia. El seu llibre no vol enganyar a ningú i amb l’ús de la fina ironia d’en Toni Soler i companyia titulen el llibre com El llibre mediàtic de Polònia. L’equip del Polònia firmarà exemplars en una carpa pròpia al Passeig de Gràcia 107 des de les 11:00 a les 14:00 i des de les 17:00 a les 21:00.

Andreu Buenafuente vol repetir èxits passats amb el seu recull de monòlegs televisius. La nova entrega d’humor porta per títol Com anava dient i s’acompanya amb un DVD dels millors moments del seu programa. Firmarà llibres a una carpa pròpia a Plaça Universitat de 12:00 a 14:00 i de 17:00 a les 20:00.

Un dels llibres més esperats és el de l’autor Pepe Rubianes. El monologuista ha escrit Me’n vaig un llibre del qual ja us en vam parlar en el seu dia de sortida. El llibre relata les vivències d’en Pepe i està escrit en català.

El polifacètic autor, Sergi Pàmies, és un dels favorits per col·locar-se a dalt de tot de les llistes de vendes. Si menges una llimona sense fer ganyotes és un recull de contes que segur que provocaran el riure a més d’un.

Llucià Ferrer el showman de les tardes de Catalunya Ràdio ha escrit un llibre titulat com el seu programa On vols anar a parar. Un recull de bon humor que repassa alguns secrets del programa com els seus millors moments.

El llibre d’Eduard Punset presentador català de Redes al segon canal de TVE ens presenta Viatge a la felicitat. Un llibre sobre les emocions humanes. Firmarà els seus exemplars a la Casa del Llibre a Passeig de Gràcia amb València de les 11:00 a les 12:00 i de 13:00 a 14:00 al Corte Ingles.

Els llibres de cuina també són un clàssic per Sant Jordi. Isma Prados cuiner de TV3 firmarà La cuina de l’Isma. Els meus clàssics al Corte Ingles del Portal de L’Àngel de les 12:00 a les 13:00 i a l’Abacus de Plaça Catalunya de 19:00 a 20:00.

Carme Ruscalleda també firmarà el seu llibre La cuina més fàcil i moderna de Carme Ruscalleda al FNAC del Triangle de 17:00 a les 19:00.

El periodista esportiu Jordi Basté també s’ha endinsat en el món de la literatura. Ho fa amb un llibre dedicat exclusivament al FC Barcelona. El llibre vol analitzar, sota el títol de El Barça del canvi, l’era Laporta i el gir que donà el club amb la nova directiva.

Per acabar, a mode de curiositat, destaquem que el doctor més famós de l’actualitat, el Dr. House, també ha tret un llibre. Hugh Laurie ha escrit Una nit bestial un relat policíac a on l’actor anglès demostra que no només sap interpretar bé sinó que també escriure és un dels seus forts.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió