Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

El Parlament rebutja les esmenes a la totalitat als pressupostos de la Generalitat pel 2008

El projecte de llei de pressupostos de la Generalitat pel 2008 ha superat el debat a totalitat al Parlament, després que s’hagin rebutjat les esmenes a la totalitat presentades per CiU, PPC i C’s. D’aquesta manera, els comptes continuaran ara tramitant-se en comissió, amb la previsió que es puguin aprovar definitivament l’últim Ple d’aquest any, que començarà el 18 de desembre. Els comptes pugen a gairebé 35.000 milions d’euros, un 7,9% més que el d’aquest any, i preveu un creixement de l’economia catalana del 3%.

Redacció 16/11/2007

La votació de les tres esmenes de la totalitat s’ha fet després del debat, que ha començat a les deu del matí, i que cada grup ha defensat. El conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells, ha obert el debat amb una exposició del projecte de llei, i ha replicat a cada grup de l’oposició. Un cop acabant els torns de CiU, PPC i C’s, els grups que donen suport al Govern han fixat posició, defensant el projecte de llei del Govern.

Aquests són els segons pressupostos de la Generalitat que el Parlament tramita aquest any, ja que la legislatura va començar amb els comptes prorrogats i els del 2007 es van aprovar al 27 de juny.