Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

El GTI-4 reclama al govern espanyol i partits que defineixin quin model de gestió aeroportuari volen abans de les eleccions

El GTI-4, grup format per la Cambra de Comerç de Barcelona, Foment del Treball, RACC i Cercle d’Economia, han fet una crida aquest dijous als partits polítics i al govern espanyol per tal d’accelerar la definició del model de gestió aeroportuari. Aquest grup format per organitzacions empresarials catalanes ha reclamat al govern espanyol que defineixi quin model vol abans de l’inici de la campanya electoral per a les eleccions generals, previstes per al mes de març, i als partits que incloguin el seu model al programa. A més, també han fet una crida a aconseguir un consens per fer possible que la gestió de l’aeroport del Prat sigui ‘el més propera possible a l’economia catalana’, ja que serà ‘molt important’ per a la seva ‘competitivitat’.

Redacció
Redacció 23/11/2007

El president de la Cambra, Miquel Valls, ha explicat que és ‘absolutament necessari per part del govern espanyol que es defineixi el model de gestió aeroportuari abans que comenci la campanya electoral’. Així mateix, ha reclamat als partits polítics que fixin en els seus programes electorals quin és el seu model de gestió de l’aeroport.

El GTI-4 ha recordat que ja van fixar una posició ‘clara’ el mes de juny passat sobre la gestió del Prat i ara diuen que volen saber quina és la posició dels partits polítics i del govern espanyol.

A més, els empresaris creuen que definir aquest model de gestió és una qüestió ‘totalment diferent’ a la de la situació que s’està vivint actualment amb el TGV. ‘Són dues coses totalment diferents’, ha reblat, tot demanant, així, que la situació actual no provoqui un retard en la definició del model aeroportuari.