Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

El festival Cruïlla Barcelona s’inicia aquest divendres amb novetats musicals i un dia més de festa

Aquest divendres s’inicia la tercera edició del festival musical Cruïlla Barcelona que s’allargarà fins dissabte dia 17 de juliol. Segons els organitzadors, enguany s’ha volgut ampliar la quantitat i la varietat dels artistes que conformen la programació. En el cartell d’aquesta tercera edició figuren noms tan coneguts com Ben Harper, Muchachito Bombo Infierno o Albert Pla.

Redacció
Redacció 16/07/2010

Amb les dues edicions anteriors n’hi ha hagut prou per situar el Cruïlla Barcelona al mapa dels festivals musicals que es celebren a Catalunya. Així ho creuen els organitzadors del festival que arriba aquest divendres a la seva tercera edició. Enguany serà un any de novetats ja que es  passarà d’una a dos jornades de festa musical. D’altra banda s’ha volgut ampliar la quantitat i la varietat dels artistes que conformen la programació. D’aquesta manera Cruilla Barcelona contarà amb músics vinguts d’altres continents com Àfrica, Amèrica i Austràlia.

La intenció dels organitzadors és apostar per un concepte de músiques urbanes amb arrels, noves sonoritats que neixen de l’evolució que viuen les societats de tot el món, on tot es barreja, on les tradicions agafen noves dimensions i on es comparteixen capacitats creatives. En el cartell del festival hi destaquen noms com els de Ben Harper, Alpha Blondy, Muchachito Bombo Infierno, Albert Pla i Love of Lesbian.

En l’edició d’aquest s’oferirà dotze hores ininterrompudes de música des de les cinc de la tarda, amb tres escenaris, zona de descans i oferta gastronòmica al Parc del Fòrum. Cruïlla Barcelona col·labora amb organitzacions com Amnistia Internacional, Intermon Oxfam i Intervida.