Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

El darrer llibre de la saga de Harry Potter es publicarà en català, castellà i gallec el pròxim 21 de febrer

Els seguidors de Harry Potter podran trobar el darrer llibre de la saga del mag en català, gallec i castellà el pròxim dia 21 de febrer a dos quarts de set del vespre. El llibre que conclou la història de Harry Potter s’edita sota el títol de ‘Harry Potter i les relíquies de la mort’ i tindrà una tirada en castellà d’aproximadament un milió i mig d’exemplars i set edicions diferents. Fins ara, aquest últim capítol ha estat més venut que els altres 6 llibres sobre les aventures de Harry Potter. L’editorial Salamandra anuncia que ‘deixaran al lector bocabadat davant tan immensa obra de rellotgeria’.

Redacció
Redacció 20/11/2007

Conclou així la sèrie més venuda de la història de l’edició, que s’ha revelat segons edicions Salamandra ‘com un gegantesc puzle literari’ de gairebé 3.700 pàgines dividit en set parts.

‘Amb un ritme infernal que talla l’alè, i un final tan emocionant com inesperat’, l’últim llibre constitueix un fermall d’or en el qual infinitat de detalls que van sorgir en els sis lliuraments anteriors cobren sentit i tenen una explicació exacta. Segons l’editorial: ‘deixaran al lector bocabadat davant tan immensa obra de rellotgeria’.