Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Catalunya busca rival pel 14 d’ocubre

Tots sabem el vet que ha fet la Real Federació Espanyola de Futbol al partit Catalunya contra els Estats Units. Però nosaltres, els catalans, no llencem la tovallola tan ràpidament com es creuen alguns. I ara, per qüestió d’honor, gairebé, Catalunya intentarà disputar un Partit el dia 14 d’octubre. Així ho ha reconegut la secretaria general de l’Esport, Anna Pruna. També, Pruna ha afegit que podria ser una federació no reconeguda per la FIFA.

Redacció
Redacció 19/09/2007

Contra les Illes Faroe si és necessari! La secretària general de l’Esport, Anna Pruna, ha afirmat que la Federació Catalana està buscant una alternativa perquè Catalunya pugui jugar un partit amistós el 14 d’octubre; un cop la Federació Espanyola ha prohibit el Catalunya-Estats Units. Pruna ha afegit que podria ser una federació no reconeguda per la FIFA.

El vicepresident de la Federació Espanyola de Futbol, Joan Gaspart, havia avançat a Catalunya Ràdio que el partit Catalunya-Estats Units es jugaria, que ell ja n’havia parlat amb Ángel María Villar. La proposta, però, era que el partit fos el dia 1 de novembre, una setmana en què es juguen tres partits de lliga en vuit dies, un fet que faria impossible la presència dels millors jugadors catalans. Per aquest motiu la Federació Catalana ha refusat la proposta.