Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

1-D: Per Carod la manifestació demostra que “ha crescut el sentiment sobiranista”

El president d’ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha qualificat aquest diumenge al migdia la manifestació de dissabte convocada per la Plataforma pel Dret a Decidir, com ‘un èxit del civisme, el sentit comú i la responsabilitat de la societat catalana’, i ha assegurat que des de la manifestació del 18 de febrer de 2006, convocada pel mateix grup, ‘ha crescut el sentiment sobiranista’. Segons ha considerat, ‘cada vegada són més els catalans’ que volen decidir sobre ‘tot allò que els afecta’.

Redacció
Redacció 02/12/2007

Carod també ha afirmat que existeix un ‘procés progressiu de desafecció cap a Espanya’ ja que aquesta ‘no resol els problemes’ a Catalunya, i per això, ha continuat, ‘cada vegada hi ha més gent a Catalunya que no s’hi troba a gust’ perquè també ‘se’ns discrimina’ en l’àmbit dels impostos ‘i nou veu cap altra sortida que la sobirania, com tenen els altres pobles d’Europa i del món’.

Carod-Rovira ha fet aquestes declaracions al Parlament de Catalunya, tot just després de cloure unes jornades del Fòrum Mundial de Xarxes de la Societat Civil, que ha tingut lloc durant aquest cap de setmana.