Divendres, 1 de juliol de 2022 - Edició 1436
La República

Paleta parlamentària de Colors Tristos

A les acaballes de la Campanya electoral 2017 i observant a tots els candidats he de dir que ha estat una Campanya on no hi ha hagut colors vius perquè […]

Dolors Valls 20/12/2017

A les acaballes de la Campanya electoral 2017 i observant a tots els candidats he de dir que ha estat una Campanya on no hi ha hagut colors vius perquè aquestes han estat unes Eleccions anormals. No hi pot haver color quan M.Rajoy imposa unes Eleccions a la força com un 155 i, no hi pot haver color després del dolor del l'1O.

Tot sembla, doncs, apagat, sense brillantor. Només hi ha hagut un color que ha sobresortit per damunt de tots els altres: el groc.

El groc ha esdevingut tot un símbol i un emblema en forma de llaç perquè la gent l'ha portat a la solapa de l'americana, als jerseis i a les bufandes. El groc ha estat la icona de la nostra reivindicació. El color de la dignitat, de la lluita per la llibertat dels nostres presos polítics.

Cap color no brilla, cap color no ha donat llum, només ens queda el color de l'Esperança que doni pas a la Justícia que tots ens mereixem. Va per vosaltres, valents, i va pels nostres fills que són i seran la llavor del futur i el fruit de la victòria final.

@DolorsValls