Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

L’home enmocadorat

Du el mocador islàmic adduint que sent d’esquerra és el que li pertoca fer front els crítics amb l’islam. Així com front els crítics d’islamòfils com ell. Practicant un ximple […]

Mars Gradivus
Mars Gradivus 27/04/2010

Du el mocador islàmic adduint que sent d’esquerra és el que li pertoca fer front els crítics amb l’islam. Així com front els crítics d’islamòfils com ell. Practicant un ximple transvestime que, de ben segur, als països islamitzats gaudiria de gran apreciació. Palesada a l’Iràn, per exemple, en una condemna a morir a la forca per fer-ho.

Però no només quant a la vestimenta sinó també ideològic. Símptoma d’una esquerra tan desorientada que les seves accions contradiuen ja els seus valors fonamentals. Vantant-se de ser d’esquerra i alhora embolicant-se el cap dins un mocador símbol de sotmetiment, militància i uniformització religiosa -islàmica- que afecta molt especialment les dones. Es pot ser més tanoca? 

Val a dir que és professor d’institut. Pobre quitxalla. Però potser els seus gairebé còmics xerrameca i histrionisme, el seu islamòfil transvestisme també ideològic, li fornirà d’una gran lliçó sobre l’estupidesa humana. Així que, en acabat, aquest professor i d’altres semblants potser estan fent malgrat ser involuntàriament una bona tasca quant a desvetllar el jovent.