Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

IU navega

Qui eren aquells que deien que IU estava en hores baixes? Qui afirmava que les guerres intestines tan característiques de la formació estaven deixant sense ideologia, lideratge i capacitat d’actuació […]

La Campanya Permanent
La Campanya Permanent 17/05/2009

Qui eren aquells que deien que IU estava en hores baixes? Qui afirmava que les guerres intestines tan característiques de la formació estaven deixant sense ideologia, lideratge i capacitat d’actuació als hereus del comunisme?

Potser la vella guàrdia està adormida però els cadells d’Izquierda Unida s’han posat les piles i volen treure tot el suc polític a la xarxa. La resta de partits també s’estan mobilitzant amb diversos projectes -sobretot ara que s’acosten les europees- però és ben curiós com ho estan fent els d’IU.

I és que la formació busca “ciberagitadors”, que els ajudin a difondre les seves idees i els seus missatges al màxim d’internautes possible. Vindrien a ser com el conegudíssim Anacleto de l’humorista Manuel Vázquez de mitjans dels anys 60 però més moderns i sense ser gaires secrets.

Els aspirants s’han de connectar a una pàgina de Google i si compleixen tot un seguit de requisits, com intentar “captar” almenys un nou membre per persona, es converteixen en membres de ple dret. Actualment ja se superen els 200 ciberagitadors.

L’equip de comunicació d’IU també ha desplegat d’altres iniciatives, totes elles interconectades entre si com: twitter, facebook , blogs, cartes al director, etc. Us recomano que feu una ullada a tot plegat.