Dilluns, 28 de novembre de 2022 - Edició 1586
La República

S’agreuja el paper de l’Imam de Ripoll com a confident

Els responsables de les clavegueres de l’estat a l’acte d’homenatge de l’17-A Ho portem dient des de fa molt de temps: sense els confidents policials, els dos grans atemptats “jihadistes” […]

Joan Puig 08/08/2018

Els responsables de les clavegueres de l’estat a l’acte d’homenatge de l’17-A

Ho portem dient des de fa molt de temps: sense els confidents policials, els dos grans atemptats “jihadistes” esdevinguts a l’Estat espanyol haurien fracassat. Sense els confidents que van proveir d’explosius els autors de la matança de l’11M a Madrid, l’atemptat hagués fracassat i sense el confident del CNI i la policia espanyola, l’Imam de Ripoll, l’atemptat de Barcelona i Cambrils potser mai no hauria passat. Dues evidències que evidencien un fet insòlit i que marca amb un punt fosc una de les policies europees més importants.

Si el CNI i la policia el van visitar fins a 4 cops a la presó, quantes vegades van parlar amb ell fins al dia de l’atemptat?

Malgrat que el PSOE, PP i C’s s’han negat a constituir una comissió d’investigació sobre la relació de l’Imam com a confident i el mateix CNI, ja s’ha conegut que s’hi van reunir fins a quatre vegades. Ara ja no tenen excusa, o constitueixen la comissió d’investigació o estan amagant coses molts greus.

Es filtren informacions per blanquejar les parts fosques dels atemptats, xalet d’Alcanar i el confident

Ja fa molts dies que la premsa del règim i per “simpatia” també bona part de la resta, estan omplint les seves capçaleres amb anècdotes dels atemptats i els seus autors, però es manté silenci sobre els punts foscos de les informacions claus. No se’n parla del fet realment important: els confidents i el xalet d’Alcanar.

Notícies relacionades:

Com pot ser que l’imam aconseguís evitar una ordre d’expulsió?

[Vídeo] Puigdemont qüestiona si la ”deslleialtat” del CNI ha evitat impedir els atemptats de Barcelona

La Policia Nacional hauria delatat un mosso infiltrat en una cèl·lula jihadista

La veritat incòmoda de l’Estat per mantenir Forn a la presó