Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

JxCat presenta la seva llista a Europa amb un dard a la justícia espanyola

El president legítim ha reivindicat la figura de Toni Comín, "no ha fallat mai"

|

- Publicitat -

Junts per Catalunya ha presentat la seva llista per les eleccions europees en un acte celebrat al Press Club de Brussel·les. “Saludem lliures des d’Europa la justícia espanyola”, ha expressat Clara Ponsatí. La consellera legítima d’Ensenyament ocuparà el número tres de la candidatura.

Publicitat

Puigdemont manté viva l’opció que Junqueras encapçali una llista unitària

“A tot la gent que demana unitat oferim unitat”, afirma Carles Puigdemont. En aquest sentit, el president legítim “veu legítim” que ERC no aposti per una llista unitària al Parlament Europeu, però a la vegada manté oberta “fins al darrer dia” la possibilitat que Oriol Junqueras encapçali una candidatura.

A preguntes dels periodistes, Puigdemont ha vaticinat que “estarem al Parlament Europeu si som escollits”. El president legítim reitera com “els precedents són favorables”, fet que segons el seu criteri permetrà a tots els exiliats que formen part de la candidatura assumir la condició d’eurodiputat”.

Respecte de les relacions amb els republicans, Toni Comín ha insistit com “la unitat ens ha donat molts fruits en la nostra tasca d’internacionalització des de l’arribada a l’exili”. El director del Consell de la República ha fet un pas endavant, amb la seva incorporació a la llista de Junts per Catalunya, “perquè no ens podem permetre el luxe de renunciar a utilitzar el Parlament Europeu com una plataforma”.

Et pot interessar  Focs controlats per a gestionar els grans incendis forestals, la iniciativa del projecte europeu Fire-Adapt
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió