Dimecres, 27 de maig de 2020 - Edició 671
La República

Així cacen els unionistes espanyols a Catalunya

“No hi ha queixes, no hi ha revoltes. Els votants espanyols, quasi tots unionistes, ja els sembla bé: el TC vetlla per la unitat d’Espanya”

Sara Sànchez
Sara Sànchez 13/02/2020

Ahir, li estava explicant a un amic la insultant notícia sobre el TC que ha reconegut que fa trampes per perjudicar l’independentisme davant el TEDH, un nou escàndol.

Mentre ho feia, jo mateixa em contesto que no passa res perquè el virus ja està inoculat. El meu amic em mira al·lucinant i li explico com hem arribat fins aquí i com, fins i tot, les filtracions poden ser provocades. Ara tot val perquè la bèstia està identificada. Això no és nou.

Suposo que els Nazis tampoc ho devien inventar tot i van anar agafant d’aquí i d’allà al llarg de la història, sumant-ho tot amb una mica de creació pròpia (jo diria que es van ajuntar uns quants psicòpates en un moment precís).

Però tot plegat és molt més antic, ancestral. Com ja ho fien els primers homínids durant una cacera: primer cal identificar el subjecte, després, per tenir menys remordiments, dir i fer creure que és violent, després atribuir-li característiques que t’allunyin sentimental d’ell com tractar-lo de separatista i després acusar-lo de què si no el mates, quasi com per responsabilitat, hi haurà una ruptura social (agressions, cops de cap, insults, fairy’s, vaja un tumulto en tota regla) per després constatar que cal desinfectar abans de menjar (ja ho deia en Borrell) o treure les vísceres (a ho deia en Guerra, allò de “lo hemos cepillado”) o decapitar, que el cap té mal gust (com deia la dolça Soraya). Es tracta d’una cacera per sobreviure o, millor dit, per a fer sobreviure el règim del 78 i la monarquia. La independència de Catalunya és la porta oberta a canviar definitivament les coses a Espanya.

No allunyant-se massa del paral·lelisme de la cacera, el procediment segueix: un cop tens judicialitzat el teu enemic i aïllat com si fos un virus (bon moment per fer aquesta metàfora, oi?) el pots intentar agrupar per fer més fàcil la repressió i la incriminació pública, en aquest cas els CDRs van com anell al dit. Ja de pas, els comparen amb ETA i ja ho tens tot a punt per servir a taula.

Per això anar a Europa destrossa tota la seva estratègia, forjada des de fa anys i panys. Però compte, que els caçadors espanyols també han après a atrapar a la bèstia d’altres maneres per a després finalment aniquilar-la.

I és aquí quan tornem a la notícia que us comentava a l’inici d’aquestes ratlles. Un escàndol de tal magnitud que hauria de fer trontollar els fonaments d’aquest Estat de dret que és Espanya. Però no hi ha queixes, no hi ha revoltes. Els votants espanyols, quasi tots unionistes, ja els sembla bé: el TC vetlla per la unitat d’Espanya. Ells sí que són els adoctrinats, que tenen el cervell ple d’imatges tergiversades sobre nosaltres, inculcades a través de les seves televisions, premsa i ràdios nacionals (públiques i privades) tirant merda contra nosaltres 7 dies a la setmana, 365 dies l’any. Ja ha quallat per a mitja Espanya que els catalans som “una mena de bèsties, amb banyes i cua de dimonis”. És normal, doncs, que ens vulguin caçar i aniquilar! Pensaran que és justificable que el TC allargui o retoqui alguna llei pel bé de la unitat d’Espanya i de la salut dels espanyols. Un imperialisme intrínsec cultural, tal qual.

I el pitjor de tot és que aquesta manera de fer, aquest sistema, ja s’està començant a practicar des de Catalunya, dels que crèiem que eren dels nostres. Es justifiquen sota el parany que “no ho hem fet bé” que ara “hem de recular i ser més bons minyons” i que cal dialogar amb els caçadors. Exigir la llibertat ho han fet totes les colònies legítimament, nosaltres no hem de ser menys!

Doncs això, que d’Alemanya a casa també es ve en tren. I, si no vigilem, només ens quedarà el TEDH que no existia fa vuitanta anys i esperem que tampoc s’adormin, com van fer els aliats tot i estar avisats.

Relacionats