Dissabte, 16 de gener de 2021 - Edició 905
La República

Superem el 50% en les pròximes eleccions i declarem la independència

“Partits independentistes: sit and talk! Treballeu per sumar més del 50% aquestes eleccions. I després, respecteu el mandat de l’1 d’Octubre i declareu la independència!”

Joan Puig
Joan Puig 11/09/2020

És l’hora de parlar clar i la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie ho ha fet: Ha dit allò que volien escoltar la majoria d’independentistes: “N’estem farts de la divisió i de la tàctica i exigim una estratègia ja!. Vicepresident legítim @junqueras, president legítim @krls, parleu-vos! El llibre que volem llegir és el que porti totes dues firmes!”.

Aquestes paraules les signaríem la major part dels independentistes i, en definitiva, descriuen l’exigència existent dins del moviment més gran democràtic produït a Europa en els darrers anys. L’Assemblea ha superat totes les dificultats que la política els ha posat i la seva veu avui ha estat clara i contundent. A més, ha coincidit plenament amb l’editorial d’aquest diari publicada el 20 d’agost sota el títol “President Puigdemont i vicepresident Junqueras, poseu-vos d’acord”. Moltes gràcies, doncs, a l’Assemblea.

Ningú entén ni entendrà que els dos grans líders del procés segueixin permetent que continuï aquesta guerra civil independentista a les xarxes entre els seus seguidors i militants. La presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzié, ha acabat l’acte amb aquestes paraules: “Partits independentistes: sit and talk! Treballeu per sumar més del 50% aquestes eleccions. I després, respecteu el mandat de l’1 d’Octubre i declareu la independència!”

Relacionats