Edició 2123

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 18 de maig del 2024
Edició 2123

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 18 de maig del 2024

Xerrameca preelectoral: Feijóo es compromet a dur aigua “on no n’hi ha”

"Portar aigua als llocs d'Espanya que l'estan esperant bé val guanyar unes eleccions", afirma

|

- Publicitat -

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, es va comprometre aquest dissabte a dur aigua “on no n’hi ha”. “És el meu compromís personal, el meu compromís polític i institucional”, va assegurar en un acte a Granada en què va afirmar que “portar aigua als llocs d’Espanya que l’estan esperant bé val guanyar unes eleccions”.

El PP, històricament favorable a un transvasament del riu Ebre cap al País Valencià i el centre de la península, es troba immers en la polèmica per la tramitació al Parlament d’Andalusia d’una llei que pretén regularitzar els camps de cultiu de regadiu il·legal que extreuen aigua dels aqüífers del Parc Nacional de Doñana. El govern espanyol s’oposa a aquesta nova regulació i denuncia que el regadiu il·legal ha contribuït a assecar bona part de les reserves del paratge.

Publicitat

Les declaracions de Feijóo, a més, arriben en plena situació de sequera a diversos punts de l’estat espanyol, com Catalunya, on dimarts el Govern va aprovar noves restriccions per al consum en diversos municipis i el Parlament va donar llum verda a una nova llei que permetrà sancionar ajuntaments que no prenguin mesures d’estalvi.

Et pot interessar  Un centenar de tractors tallen la C-66 a la Pera per protestar contra la gestió de la sequera
Publicitat

Opinió

Minut a Minut