Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023
Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023

VÍDEO | Un ciutadà senegalès frustra un atracament amb arma blanca en un banc de Sabadell

Els Mossos celebraran un acte de reconeixement a la valentia del jove que va aturar l'atracament

|

- Publicitat -

Un jove senegalès que fa poc que viu a Catalunya s’ha convertit en l’heroi de la jornada, en aconseguir aturar un atracament amb arma blanca en una oficina bancària de Sabadell. Ara, els Mossos d’Esquadra organitzaran un acte de reconeixement a la valentia del jove.

Publicitat

Els fets van tenir lloc el passat divendres, 28 d’abril, a les 8 del matí, quan un home va accedir a l’oficina vestint una caputxa i unes ulleres de sol, i armat amb una arma blanca. L’atracador va començar a amenaçar amb la navalla el treballador de la sucursal, davant la sorpresa de la resta de clients, que van quedar-se quiets. Ben a prop de l’atracador hi havia el jove, que quan va veure que l’home començava a amenaçar, va intercedir fins que va aconseguir immobilitzar l’atracador i treure-li l’arma.

Els fets han quedat enregistrats, gràcies al fet que un client va gravar l’intent d’atracament, i ràpidament s’han fet virals a Internet. Els Mossos d’Esquadra van detenir l’atracador i reconèixer l’actuació del jove, que justament havia acudit al banc per obrir-se la seva primera llibreta. Està previst que l’acte de reconeixement al jove tingui lloc el pròxim dimarts, 2 de maig.

Et pot interessar  Un candidat de la CUP denuncia una detenció il·legal dels Mossos per "contradir el discurs imposat de la falsa seguretat"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió