Diumenge, 24 d'octubre de 2021 - Edició 1186
La República

[Vídeo] Un CDR retrata un conegut cantant neonazi arrencant llaços grocs

El CDR de Masnou va publicar -fa uns dies, a les seves xarxes socials- un vídeo en què alguns individus treien llaços grocs (cúter en mà) d’un pont increpant i […]

Redacció
Redacció 05/09/2018
Una captura de pantalla del vídeo/ Twitter @CdrMasnou

El CDR de Masnou va publicar -fa uns dies, a les seves xarxes socials- un vídeo en què alguns individus treien llaços grocs (cúter en mà) d’un pont increpant i agredint els veïns que tractaven d’impedir-ho. “Tranquil, onze centímetres no és perillós, això [els llaços] sí, nazi de merda”, arriba a dir un dels unionistes amb l’eina punxant a la mà quan una de les persones que grava vol alertar la policia (que, d’altra banda, passa de llarg).

Doncs, una d’aquestes persones que es dedica a seguir la crida de Ciudadanos per arrencar els símbols de solidaritat amb els presos polítics i exiliats és un popular cantant neonazi. Ho denuncia via Twitter la periodista Cristina Chaika, que apunta que “el conegut neonazi Sergio Morales” apareix a les imatges gravades pel CDR de Masnou. Segons va escriure ella mateixa en un article a ‘El Temps’, Morales és el vocalista de la banda de rock Jolly Rogers, que comparteix amb altres ultres espanyolistes.