Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023
Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023

[Vídeo] Tom Holland, l’actor que posa cara a Spider-Man, parla en català a Montjuïc

|

- Publicitat -

Tom Holland va visitar aquest dilluns Barcelona. L’actor britànic, famós per les seves interpretacions a la pel·lícula d’Spider-Man va pronunciar unes paraules amb Català. El periodista Josep Moragas va estirar-li la llengua a Montjuïc, on l’actor estava fent-se una sessió de fotos. “Hola, soc Tom Holland i Barcelona és molt bonica”, diu l’actor.

Publicitat

Les paraules catalanes en boca de l’actor britànic ha tingut molt ressò que ha quedat plasmat i s’ha utilitzat un to irònic en diversos comentaris. Per exemple, usuaris han titllat a Holland de “l’Spider-Man Català”.

L’estrella mundial va venir a presentar la seva nova pel·lícula d’acció, Uncharted. Holland deixa palès que estima Catalunya. De fet, aquest afecte té l’origen en el Jota Bayona, director de cinema català, que el va triar en un càsting infantil per fer ‘Lo imposible’.
“Rodar a Barcelona va ser un somni fet realitat”, ha afirmat Holland en declaracions a l’ACN. L’actor destaca que la capital catalana té molta història i que per això és perfecta per narrar-hi part del film d”Uncharted’, que parla sobre exploracions i sobre “històries amagades”. Dirigida per Ruben Fleischer, la cinta d’acció i aventures es basa en el famós videojoc de Naughty Dog per Playstation.

Et pot interessar  El català, el basc i el gallec es podran utilitzar al Congrés la setmana que ve
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió