Dimecres, 6 de juliol de 2022 - Edició 1441
La República

[Vídeo] Rajoy apel·la a la nostàlgia durant el seu discurs a Galícia: “Muy pocos són los que hoy… no conviene con todos”

Els usuaris de la xarxa se’n foten de l’expresident del Gobierno “trobant a faltar” les seves intervencions sense sentit

Àlex Huguet 01/07/2020

L’expresident del Gobierno, Mariano Rajoy, ha tornat als vells temps després d’un discurs durant la campanya del PP a Galicia, on ha donat suport al candidat popular Alberto Núñez Feijoo.

Durant la intervenció de Rajoy, més d’un haurà recordat les mítiques intervencions inconfusibles de l’expresident, com ara el “muy españoles y mucho españoles”, o l’embolic quan responia a Pablo Iglesias al Congreso: “El suyo beneficio político”.

Aquest cop, Rajoy ha tornat a deixar una frase estranya que serà recordada: “Amigas y amigos, muy pocos son los que hoy… no conviene con todos en que Galicia mejoró y mucho desde entonces”. Centenars d’usuaris a la xarxa han expressat irònicament que troben a faltar l’expresident del Gobierno i els seus mítics discursos incongruents.