Divendres, 3 de febrer de 2023 - Edició 1653
La República

[Vídeo] Les xarxes demanen a Pedrerol que dimiteixi per la proposició estúpida que va fer

El presentador del “Chiringuito de Jugones” va afirmar que si marxaven Ramos i Messi ell dimitiria i amb la notícia de la desvinculació del 10 del Barça alguns usuaris li han demanat

Redacció 05/08/2021

Una còmica situació ha succeit avui després de la recent notícia que Leo Messi es desvincula del Futbol Club Barcelona. Alguns usuaris de Twitter han aprofitat per fer befa del periodista esportiu Josep Pedrerol que en el seu programa “Chiringuito de Jugones” va afirmar de manera retòrica que si “el millor del Real Madrid i el millor del Barça marxaven (de la Lliga Espanyola de Futbol) ell dimitia”.

El periodista, que té un caràcter despòtic i de fanfarró perdonavides, va dir que Sergio Ramos era el millor jugador del Madrid i va atribuir a Messi el títol de millor del Barça.

Amb la sortida de Ramos alguns usuaris ja van guardar les declaracions i avui quan s’ha fet públic que Messi deixava l’equip barceloní, i per tant també La Liga, han publicat el vídeo en què Pedrerol hipotèticament deia que dimitiria. Alguns usuaris a les xarxes li ho han demanat.