Dimecres, 6 de juliol de 2022 - Edició 1441
La República

[Vídeo] L’aposta d’un alcalde del PDeCat: “tancar fronteres per aturar Espanya”

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals (PDECat), ha parlat sobre la possibilitat de repetir enguany l’aturada de país del passat 3 d’octubre com una estratègia incorrecta. Segons ell, el […]

Redacció 04/09/2018
Joan Ramon Casals

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals (PDECat), ha parlat sobre la possibilitat de repetir enguany l’aturada de país del passat 3 d’octubre com una estratègia incorrecta. Segons ell, el que cal fer no és “aturar” Catalunya sinó Espanya i -per això- proposa tancar les fronteres amb l’Estat espanyol. “Han de ser ells els qui pateixin i nosaltres hem d’exportar més que mai”, ha dit a ‘L’entrevista’ de ‘La Xarxa’.

Segons Casals, a més, la seva proposta cridaria encara més l’atenció d’Europa i demostraria que “Espanya que no està fent les coses bé”.

Joan Ramon Casals fa aquesta crida el mateix dia que s’ha donat a conèixer que l’alcaldessa de Berga, Montse Venturós (CUP), ha estat nominada a uns premis internacionals de desobediència pacífica. Concretament, els ‘Disobedience Award’ del MIT de Boston, que distingeixen accions en contextos de violència institucional d’arreu del món.