Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023

Victimisme de Colau: No admet la seva falta d’exemple quan va marxar el dia de Reis

|

- Publicitat -

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha tornat a tirar de victimisme per recordar que a complir la normativa sanitària quan es va reunir amb la seva família a la Garrotxa el dia de Reis. En una entrevista a “Els Matins de TV3”, Colau ha assegurat que no es va saltar el confinament per anar a passar uns dies amb la seva família a una casa rural i ha lamentat que JxCat hagi difós “informació falsa”. “M’he dirigit personalment a Artadi i li he dit ‘escolti, està difonent una cosa que no és certa, que afecta la meva vida familiar, tens el meu telèfon, m’ho pots preguntar’ i ni m’ha contestat els missatges”, ha assegurat. Tot plegat per no admetre que un alt càrrec polític com és el de batlle de Barcelona no pot donar aquest exemple davant d’unes restriccions que molta gent està fent esforços per complir al peu de la lletra.

Publicitat

D’altra banda, Colau ha dit que “està sobre la taula” un confinament metropolità, tal com demana l’Ajuntament a la Generalitat des de fa mesos. L’alcaldessa ha expressat la preocupació perquè l’alta densitat de població fa que s’ajuntin moltes persones en determinats llocs els caps de setmana, com Collserola o la Barceloneta, a conseqüència del confinament municipal. Colau, de nou, ha assegurat que respectarà sempre el que digui l’autoritat sanitària, però ha afirmat que “no es pot tractar igual Barcelona que un petit municipi del Pirineu”. Ha afegit que aquests municipis també tenen les seves realitats i per això creu que caldria tenir en compte “que tot el territori no és igual”.

Colau ha assegurat que per part de la Generalitat “entenen” el criteri pel qual Barcelona demana ampliar aquest confinament municipal a metropolità. L’alcaldessa ha insistit que hi ha realitats “diferents” entre els municipis i per això ha instat a tenir en compte aquest aspecte amb l’objectiu d’aconseguir els objectius de reduir la interacció social.

Et pot interessar  Colau confia que l'Ajuntament guanyarà el recurs a la sentència de l'eix verd: "És una guerra judicial sense precedents"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió