Dissabte, 1 d'octubre de 2022 - Edició 1528
La República

Una víctima d’ETA carrega contra Rivera per usar el “dolor aliè” contra “adversaris polítics”

“Fa dos anys dels atemptats d’agost del 2017 i ni ell ni ningú de Ciutadans han preguntat per l’estat de més de 200 víctimes”, ha etzibat l’assessor de la Unitat d’Atenció i Valoració a Afectats per Terrorisme

Redacció 09/10/2019
Albert Rivera, president de Ciudadanos / Flickr

“Prego a Rivera que no utilitzi l’atemptat d’Hipercor per atacar els adversaris polítics”. Són paraules de Robert Manrique, víctima d’aquest atac d’ETA i assessor de la Unitat d’Atenció i Valoració a Afectats per Terrorisme (UAVAT), en resposta a declaracions del líder de Ciudadanos, Albert Rivera. Rivera va usar ahir aquest atemptat per atacar a Quim Torra i, de retruc, a Miquel Iceta; quan en una entrevista radiofònica va barrejar els atemptats d’Hipercor i Vic, ETA i Terra Lliure amb el president de la Generalitat en ser preguntat per un tuit del diputat de Cs Juan Carlos Girauta on insultava greument el PSC.

Per tot això, Manrique ha recordat a Rivera que “fa dos anys dels atemptats d’agost del 2017 i ni ell ni ningú de Ciutadans han preguntat a l’UAVAT per l’estat de més de 200 víctimes”. “Si us plau sigui respectuós amb el dolor dels altres. No el faci servir”, ha etzibat, contra l’ús partidista que fa Rivera de les víctimes del terrorisme.