Diumenge, 25 de juliol de 2021 - Edició 1095
La República

Un nou artista detingut a Espanya

Segons ha publicat Ctxt, l’advocat del popular actor, Endika Zulueta, ha informat que el seu client ha estat detingut aquest migdia per la policia al seu domicili de Madrid. Les seves últimes paraules […]

Joan Vila i Boix
Joan Vila i Boix 12/09/2018
Willy Toledo / ACN

Segons ha publicat Ctxt, l’advocat del popular actor, Endika Zulueta, ha informat que el seu client ha estat detingut aquest migdia per la policia al seu domicili de Madrid.

Les seves últimes paraules a les xarxes socials han estat segons, Europa Press: “Me detienen. Se nos jodió el guateque. Vamos pallá. Poloniaaaaaaaa”.

Willy Toledo havia fet una crida a principis de setmana per participar en un miting a favor de la llibertat d’expressió al Teatro del Barrio de la capital estatal. El jutjat núm. 13 de Madrid va emetre a principi de mes una ordre de cerca i captura, ja que l’actor no es va presentar en dues ocasions als tribunals a declarar. L’actor progressista està acusat d’ofenses religioses pels seus comentaris a les xarxes socials i els mitjans de comunicació. La denúncia la va presentar l’Asociación Española de Abogados Cristianos.