Dijous, 22 d'abril de 2021 - Edició 1001
La República

Turull carrega contra Espadaler: “No té nom que vengui valors cristians”

En el cinquè dia de la vaga de fam, Rac1 ha publicat una conversa mantinguda amb Jordi Turull, dimarts a la tarda a Lledoners. “Em pensava que seria pitjor. Em […]

Redacció
Redacció 05/12/2018
Jordi Turull, al Parlament de Catalunya / Junts pel Sí

En el cinquè dia de la vaga de fam, Rac1 ha publicat una conversa mantinguda amb Jordi Turull, dimarts a la tarda a Lledoners. “Em pensava que seria pitjor. Em pensava, per exemple, que estaria irritable i no ho estic. És més estic com flotant”, ha expressat Turull.

El conseller de la Presidència reitera que deixar d’ingerir aliments “és una cosa molt seriosa”, però a la vegada reconeix com els missatges d’Ignació Cosidó sobre les maniobres  del PP per controlar el nou Consell General del Poder Judicial, “ens van ajudar a prendre la decisió”.

A la pregunta de quina és la persona amb la qual s’ha sentit més decebut, Jordi Turull apunta a Ramon Espadaler. “No té nom. Havíem sigut companys molts anys. Jo era portaveu parlamentari de CiU i ell adjunt, imagini’s la relació que teníem i no ha vingut a veure’m”.

Turull demana que, “de la mateixa manera que es va respectar els qui van marxar a l’exili i els qui ens vam decidir quedar”, ara és moment de “respectar qui faci la vaga de fam i qui no”. Una clara referència al fet que la protesta hagi estat secundada només pels presos de Junts per Catalunya.