Dissabte, 28 de novembre de 2020 - Edició 856
La República

Torra celebra que les comunitats autònomes tinguin ara competències amb l’estat d’alarma

El president inhabilitat recorda a Sánchez que el Govern ja ho demanava a l’inici de la pandèmia

Redacció
Redacció 25/10/2020
Pla mitjà del president inhabilitat de la Generalitat, Quim Torra, en un despatx del Palau de Pedralbes, en una reunió telemàtica amb Carles Puigdemont, Lluís Puig, Marta Rovira, Meritxell Serret i Clara Ponsatí. 29 de setembre del 2020. (Horitzontal)

El president del Govern inhabilitat, Quim Torra, ha celebrat que l’executiu espanyol hagi acceptat ara que les comunitats autònomes tinguin el comandament per prendre mesures en l’estat d’alarma. En un missatge a Twitter, Torra ha dit que “es tracta de combatre el virus de la manera més útil i eficaç”. “Ni banderes, ni fronteres”, ha ironitzat, amb el discurs que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, feia a l’inici de la pandèmia. “President, tan sols salvar vides”, ha afegit des del seu compte de Twitter.

Torra també s’ha pronunciat un cop l’estat d’alarma ja ha estat publicat al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) i s’ha confirmat que es poden restringir entrades i sortides de Catalunya i al mateix territori. “O sigui que sí, que ara sí que es poden restringir entrades i sortides de i a Catalunya. Vaja”, ha piulat.

Per tot plegat s’ha preguntat si “algú demanarà disculpes” pels discursos sobre “les fronteres i els virus” i “per tots els insults i menyspreus”.

 

 

Relacionats