Diumenge, 25 de juliol de 2021 - Edició 1095
La República

Twitter se suma a la catalanofòbia i bloqueja el compte de la usuària que denunciava El Corte Inglés

La periodista Eva Piquer assegura que grups ultres “han fet campanya demanant que es denunciés el meu tuit”, on mostrava com els grans magatzems no entenien el català

Àlex Huguet
Àlex Huguet 11/12/2020
Pla general de l'entrada del Corte Inglés de Tarragona, el primer dia d'obertura per l'entrada de la ciutat en la fase 2. Foto del 25 de maig del 2020 (horitzontal).

Dia rere dia es traspassen els límits de la catalanofòbia a Espanya. Aquest cop, una conxorxa entre Twitter, El Corte Inglés i l’extrema dreta, han fet esborrar la polèmica piulada de la periodista Eva Piquer, on mostrava una captura de pantalla d’un missatge dels grans magatzems, on li comentaven que Lo sentimos pero no te entendemosatentamente, en una resposta a un missatge que la usuària havia plantejat en català.

De fet, segons la periodista, Twitter va acabar sotmetent-se a la pressió de grups ultres, que “han fet campanya demanant que es denunciés el meu tuit”, i li van bloquejar el compte. Després de poder recuperar el compte, Piquer ha lamentat que “em tracten com si la que hagués actuat malament fos jo”, i ha assegurat que només ha pogut tornar a la xarxa social “si renunciava a reclamar que me l’havien tancat per error”. Tot un disbarat al qual la usuària comenta que no hi ha volgut dedicar més temps, però reitera que “el meu tuit inicial no incomplia cap norma”.