Dimecres, 2 de desembre de 2020 - Edició 860
La República

Sala-i-Martin ‏insinua que Alberto Carlos Rivera és drogoaddicte

L’economista i professor Xavier Sala-i-Martín ha augmentat la rumorologia i xafarderia sobre la possible addicció a substàncies estupefaents d’Albert Rivera, ara Alberto Carlos Rivera a les llistes del 28-A per […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 07/04/2019

L’economista i professor Xavier Sala-i-Martín ha augmentat la rumorologia i xafarderia sobre la possible addicció a substàncies estupefaents d’Albert Rivera, ara Alberto Carlos Rivera a les llistes del 28-A per Ciudadanos, amb un contundent tuit de to humorístic i satíric.

El divulgador ha fet mofa del candidat a la presidència espanyola sobre la possibilitat que TV3 emeti un debat amb els caps de llista. La condició irònica que l’economista proposa al director de TV3, Vicent Sanchís, és que el polític passi un control antidogues abans de l’emissió. “Jo, si fos el Vicent Sanchis, acceptaria el debat amb Albert Rivera amb una sola condició: abans del debat l’Alberto Carlos ha de passar un control antidòping. A veure si té nassos! (hihihi… nassos)”.

Com era d’esperar la broma s’ha fet viral i va camí dels 2.000 retuits. Cal recordar que la tafaneria sobre l’addicció a les drogues de Rivera, sempre desmentit per ell i el seu entorn, va prendre especial volada després l’incident que el líder de Ciudadanos va protagonitzar a l’aeroport del Prat quan va saltar-se un “control de traces”, una inspecció que detecta explosius i drogues.

Relacionats