Dissabte, 5 de desembre de 2020 - Edició 863
La República

Colpegen i li roben el gos per dur un llaç groc a Terrassa

Una dona ha denunciat avui al seu perfil de Twitter que aquest migdia ha estat víctima d’un atac unionista que ja sobrepassa tots els límits que havíem vist fins ara.La […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 01/04/2019

Una dona ha denunciat avui al seu perfil de Twitter que aquest migdia ha estat víctima d’un atac unionista que ja sobrepassa tots els límits que havíem vist fins ara.La Neus narra que li han robat el gos “davant el Club Natació Terrassa”. Explica que el portava lligat “per ciutat mai el duc sense corretja” però ha estat quan la dona li ha “fotut un mastegot” que li ha “arrencat el llaç” i en caure a terra ha “afluixat la corretja i un parell d’homes se l’han endut”.

La Neus explica que el gos, un xuxu de nom Saül, porta xip, i que ja ha trobat GPS “a la zona del llac petit” i demana ajuda a la gent de Terrassa i Matadepera.

També explica que ha demanat ajuda a un agent de la Guàrdia Urbana de Terrassa i que aquesta ha estat la resposta: “Pasea el perro sin el puto lazo que él no tiene culpa”. La Neus ha afegit que se sentia culpable: “en aquest cas el llaç el duia jo, estava més que avisada, he estat irresponsable”.

A les 16:10 La República ha contactat amb la Neus que segueix donant voltes amb el seu cotxe per Terrassa buscant el seu gos. Tot i seguir estant nerviosa i sentir-se “devastada” ha pogut explicar que no és la primera vegada que gent la increpa per portar el llaç groc.

La seva sensació és que se sent desemparada perquè la policia no li ha fet cas “ningú es mou per un gos” i que a més li han arribat a dir que és ella “que provoca”. També es pregunta “per què m’han agafat el gos” i no entenc “quina relació té fer-li mal a través de la seva mascota” i es qüestiona: “serà casualitat que portés el llaç i eren uns lladres de gossos o eren unionistes que volien fer-me mal?

Relacionats