Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Salt recupera “certa normalitat” però els veïns segueixen “indignats” per la quantitat de brossa en alguns carrers

|

- Publicitat -

Els veïns de Salt (Gironès) recuperen “certa normalitat” després del reforç del servei que l’empresa encarregada de recollir les escombraries va fer aquest dissabte. Tot i que alguns punts on s’acumulava bona part de la brossa han quedat nets, els veïns es mostren “indignats” perquè encara n’hi ha molts on “amb prou feines s’hi pot passar”. Per això, reclamen que “se solucioni el conflicte” i que s’arribi a una entesa entre l’empresa i els treballadors. En zones del centre com el carrer Àngel Guimerà encara s’hi poden veure piles d’escombraries amuntegades. L’Abdelaziz critica que “no s’hagi tret tot” i en molts punts continuï la brossa acumulada. “No ho entenc, però després ens cobraran l’impost”, lamenta.

Publicitat

La Manoli es mostra “indignada” per la situació i creu que l’actuació d’aquest dissabte “no ha estat suficient”. Com ‘Abdelaziz demana que s’intensifiqui i recorda que són els veïns qui acaba patint les conseqüències de la vaga. “Que passin una vegada i recullin tres o quatre carrers no arregla res”, diu. A més, una de les preocupacions dels veïns són les rates que s’han començat a veure en alguns espais propers als punts de recollida.

 

En Ferran creu que “no es nota gens” i demana que “es resolgui d’una vegada”. Creu que hauria de ser l’Ajuntament qui assumís el servei i considera que els treballadors “només estan defensant els seus drets”.

 

En eixos com el carrer Major o l’Avinguda dels Països Catalans es notava que s’havia reforçat el servei aquest dissabte i no hi havia grans piles d’escombraries. Cal tenir en compte que els treballadors de més que va portar l’empresa només es van limitar a fer efectius els serveis mínims, ja que la vaga segueix convocada.

Et pot interessar  Tres ferits en caure la bastida on treballaven a l'Espai Gironès de Salt

 

Una actuació que denunciarà el comitè d’empresa perquè entén que es tracta d’una cessió il•legal de treballadors, que vulnera el seu dret a vaga.

 

 

 

 

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió