Divendres, 18 d'Octubre de 2019 - Edició 448
La República

Puigdemont fa emmudir Mònica Oltra: “Encara no ha paït que decidissin alliberar-me a Alemanya”

Picabaralla a Twitter entre Carles Puigdemont i la vicepresidenta del govern valencià, Mónica Oltra, per unes declaracions de la també líder de Compromís. En una entrevista a ‘El diario.es’, Oltra s’ha […]

Redacció
Redacció 11/02/2019
Carles Puigdemont, president legítim de la Generalitat / Junts per Catalunya

Picabaralla a Twitter entre Carles Puigdemont i la vicepresidenta del govern valencià, Mónica Oltra, per unes declaracions de la també líder de Compromís. En una entrevista a ‘El diario.es’, Oltra s’ha referit a les diferències entre “la dreta i l’esquerra” per acusar el president a l’exili d’anar pel món “fotent-se bons menjarots i penjant-ho a Twitter” mentre Oriol Junqueras “és a la presó”.

Puigdemont ha respost a la xarxa recordant a Oltra que “denigrar amb falsedats no és de demòcrates” i ha criticat que s’apunti a la “brama” dels que menystenen la situació dels exiliats. En aquest sentit, l’ha convidat a acompanyar-lo durant una setmana per “opinar i dir el que vulguis, però almenys amb fonament”. Oltra li ha contestat apuntant que hi ha “dues maneres ben diferents d’encarar els principis en política” i ha rebutjat la invitació del president legítim perquè té massa “faena treballant per les persones”.

Ha estat aleshores quan Puigdemont ha fet la rèplica final de la discussió: “Veig que vostè devia ser d’aquelles que es van alegrar de la meva detenció a Alemanya i encara no han paït que decidissin alliberar-me. Ho sento, continuaré treballant per una veritable democràcia, que és la millor manera de treballar per les persones”, ha etzibat.

Relacionats