Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

Yolanda Díaz replica a Podemos que “no es confongui d’adversari”

Sumar acusa la formació lila de "gran deslleialtat" als votants pel que consideren un incompliment de l'acord de coalició 

|

- Publicitat -

Yolanda Díaz fica més llenya al foc després de la ruptura entre Sumar i Podemos. La líder de la coalició i vicepresidenta segona del govern espanyol, ha replicat als fins ara companys que tinguin “altura de mires” i que “no es confongui d’adversari a l’hemicicle”.

“Crec que les persones progressistes no entendrien que es pugui posar en escac polítiques públiques que són importants”, ha afirmat, avisant que això genera “desafecció”. Díaz ha volgut enviar un missatge de “tranquil·litat i serenitat” a la ciutadania, perquè la seva formació seguirà fent “política útil” en un context “molt difícil en què el govern d’Espanya és assetjat per una política destructiva del PP i l’extrema dreta” que “vol desestabilitzar el govern d’Espanya”.

Publicitat

Sumar acusa Podemos de “deslleialtat”

Després de l’anunci de la formació lila, la portaveu de Sumar al Congrés, Marta Lois, va acusar els cinc diputats de Podemos de “gran deslleialtat” als votants i una “flagrant ruptura” de l’acord de coalició electoral tancat de cara al 23-J. Des de l’espai de Yolanda Díaz, van exposar que s’havien assabentat pels mitjans de comunicació.

Per Sumar, la marxa dels de Ione Belarra suposa el total incompliment de l’acord de coalició rubricat de cara a les eleccions de juliol. “Era un acord per al conjunt de la legislatura de quatre anys”, va remarcar Lois.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut