Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Vox segueix fidel a la seva LGTBIfòbia reclamant que es retirin banderes dels Ajuntaments

|

- Publicitat -

El portaveu del Grup Municipal de Vox a l’Ajuntament de ValladorlidJavier Garcia Bartolomé, ha sol·licitat aquest divendres a l’alcalde de la ciutat, el socialista Óscar Puente, que retiri “amb caràcter immediat” la bandera LGTBI col·locada amb motiu de la celebració del Dia de l’Orgull LGTBi al balcó de la façana principal de la Casa Consistorial.

L’únic representant de Vox a la Corporació municipal, ha enviat un escrit aquest divendres a l’alcalde en el qual li sol·licita la retirada de la bandera de l’Arc de Sant Martí i li recorda que el Tribunal Supremo “ha manat jurisprudència” en referència a l’ús de banderes no oficials a l’exterior dels edificis i espais públics en considerar que “no resulta compatible amb el marc constitucional i legal vigent”. Així mateix, ha assegurat que a Cádiz un jutge ha ordenat la retirada de la mateixa bandera a l’Ajuntament de la ciutat andalusa.

Et pot interessar  Plataforma per la Llengua inicia converses amb grups del Congrés per recórrer la proposta educativa del País Valencià
Publicitat

Opinió

Minut a Minut