Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Vox exigeix que s’expulsin tots els “immigrants il·legals” de manera “immediata”

|

- Publicitat -

El líder de Vox a Catalunya, Ignacio Garriga, ha exigit aquest dijous que es “compleixi la llei” i que s’expulsin tots els “immigrants il·legals” de manera “immediata”. Aquestes declaracions han tingut lloc a l’Hospitalet de Llobregat, on el president parlamentari de la formació d’extrema dreta ha iniciat la campanya “Barris Segurs”, amb l’objectiu de visitar aquelles zones del territori català afectades per “la creixent inseguretat i traslladar missatges d’esperança als veïns”.

Garriga ha afegit que “més aviat que tard” Vox aconseguirà derogar totes les lleis que destinen diners mensuals als Mena. També ha exposat que els menors no acompanyats on han d’estar és amb les seves famílies i en els seus països d’origen.

Publicitat

Així mateix, ha denunciat que es destinin recursos a aquest col·lectiu, mentre hi ha “nacionals catalans” que ho passen “realment malament”, que no arriben a finals de mes i que estan “a les cues de la fam”. “Darrere cada assalt, de cada robatori i de cada violació” hi ha un “conseller separatista que mira cap a un altre costat”, ha arribat a afirmar.

 

Et pot interessar  Plataforma per la Llengua inicia converses amb grups del Congrés per recórrer la proposta educativa del País Valencià
Publicitat

Opinió

Minut a Minut