Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 17 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 17 de abril del 2024

Vilalta nega el canvi d’estratègia d’ERC mentre el PSC es frega les mans amb la “renúncia a la unilateralitat” de Junqueras

|

- Publicitat -

La portaveu d’ERC, Marta Vilalta, ha reiterat que la seva formació “no renunciarà a cap via democràtica” per tal de “solucionar el conflicte”. Així ha respost Vilalta a algunes interpretacions que s’han fet de l’article que ha publicat el president del seu partit, Oriol Junqueras, aquest dilluns al diari Ara. En aquest, Junqueras ha declarat que les alternatives a un referèndum acordat “no són viables ni desitjables” perquè “ens allunyen de l’objectiu que cal assolir”. Preguntada per si ERC renuncia així a la via unilateral, Vilalta ha reafirmat que el partit no descarta cap opció “democràtica i política”. Tot i això, la portaveu ha insistit en què la seva prioritat és el “diàleg i la negociació” amb l’Estat per aconseguir un referèndum.

Hi ha qui ho ha interpretat com una victòria, i aquests són el PSC, que llegeix en l’article d’Oriol Junqueras un “canvi d’opinió” i una “autoesmena”: “Benvinguda la renúncia a la unilateralitat d’ERC”, ha celebrat Eva Granados, viceprimera secretària dels socialistes catalans, en roda de premsa.

Et pot interessar  Aragonès i Ayuso protagonitzen al Senat l'enfrontament per la llei d'amnistia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut